HABER49- Muş’un Malazgirt ilçesinde İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Programa Malazgirt Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, Cumhuriyet Savcısı Kudret Altunbaş ve kurum müdürleri katıldı.
İlköğretim Haftası kapsamında düzenlenen programda öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ve çeşitli etkinlikler izleyicilerin beğenisine sunuldu. Öğrencilerin sergilediği gösteriler, programa katılanlar tarafından ilgiyle takip edildi.
Eğitimin çocukların geleceğinin şekillenmesindeki önemine dikkat çekilen programda, öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılına motivasyonla başlamalarının önemine vurgu yapıldı.

ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ
Programın ardından Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Kahraman, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla öğretmen ve öğrencilerin İlköğretim Haftası’nı kutladı.
Kaymakam Kahraman, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutlayarak eğitim yılının başarılı ve verimli geçmesi temennisinde bulundu.
İlçedeki eğitim camiasının bir araya geldiği program, öğrencilerin hazırladığı etkinliklerin ardından sona erdi.







