HABER49- Malatya’da sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı, özellikle kırsal ve yüksek rakımlı bölgelerde yaşamı olumsuz etkiledi. Yoğun kar nedeniyle bazı mahalle ve köy yollarında ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşandı.

Kent genelinde etkisini sürdüren yağış, en çok iki bin rakıma sahip Arapgir ilçesinde hissedildi. Arapgir’e bağlı Sugeçti Mahallesi’nin Yanıklar Mezrası’nda kar kalınlığının artmasıyla birlikte vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bölge halkı, olumsuz hava koşullarına karşı kendi imkânlarıyla mücadele ediyor.

Van’da 4,1 milyon TL değerinde kaçak eşya ele geçirildi
Van’da 4,1 milyon TL değerinde kaçak eşya ele geçirildi
İçeriği Görüntüle

Sugeçti Mahallesi sakinlerinden Nihat Karaca, kar yağışının aralıklarla devam ettiğini belirterek, en büyük endişelerinin uzun süreli elektrik kesintisi yaşanması olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA