HABER49- Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen YKS'nin ikinci oturumu olan AYT, saat 10.15'te başladı ve 13.15'te sona erdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren sınav merkezlerine gelen adaylar, kimlik ve sınav giriş belgelerinin kontrol edilmesinin ardından salonlara alındı. Veliler ise okul bahçeleri ve çevresinde çocuklarını bekledi.

Büyükşehir Belediyesinden Hekimhan'a 1,5 milyar lira yatırım
Büyükşehir Belediyesinden Hekimhan'a 1,5 milyar lira yatırım
İçeriği Görüntüle

Malatya genelinde 58 binada gerçekleştirilen AYT'ye toplam 23 bin 144 aday katıldı. Sınavın sona ermesiyle birlikte adaylar salonlardan çıkarken, aileleriyle bir araya gelerek sınav değerlendirmesinde bulundu.

YKS'nin üçüncü ve son oturumu olan Yabancı Dil Testi (YDT) ise kentte 6 sınav binasında bin 948 adayın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA