HABER49- Voleybol Kadınlar 2. Ligi 16. Grup’ta fırtına gibi esen Malatya Voleybol Takımı, üçüncü hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı 73 Şırnak Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini elde etti.

Malatya Merkez Spor Salonu’ndaki karşılaşmada kırmızı-siyahlılar, etkili servis ve hücum performansıyla rakibine adeta nefes aldırmadı. Setleri 25-14, 25-20 ve 25-20 kazanan Malatya temsilcisi, ligdeki namağlup serisini sürdürerek zirve yarışında “ben de varım” dedi.

Maç öncesi taraftarların gönlünü fetheden bir jest ise tribünlerde yaşandı. Malatya ekibi, engelli bir çocuğa forma hediye ederek alkışları topladı.

Yüksekova’da odun yüklü kamyonet devrildi
Yüksekova’da odun yüklü kamyonet devrildi
İçeriği Görüntüle

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Antrenör Muhammed Çatar, “Takım olarak disiplinli oyun anlayışımızı sahaya yansıttık. Her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz,” dedi. Takım kaptanı Merve ise, “Bu galibiyeti Malatya halkına armağan ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Bu sonuçla Malatya Voleybol, 16. Grup’ta zirve iddiasını güçlendirirken, taraftarlarına “şampiyonluk” yolunda umut dolu bir akşam yaşattı.

Kaynak: İHA