HABER49- Korkut Kaymakamı Ahmet Sami Meram, ilçede eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde değerlendirmek amacıyla Şehit Mehmet Akpolat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Korkut Anadolu Lisesi ve Korkut Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Meram, okullarda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Okulların genel durumu, eğitim süreçleri ve öğrencilerin çalışmalarıyla ilgili yöneticilerden değerlendirmelerde bulunan Meram, eğitim faaliyetlerinin işleyişine ilişkin bilgi alışverişinde bulundu.

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
Kaymakam Meram, sınıfları da gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Meram, onların eğitim hayatı ve okuldaki çalışmaları hakkında görüşlerini dinledi.
Öğrencilerle yakından ilgilenen Meram, öğretmenlerden de sınıflardaki eğitim süreçleri hakkında bilgi aldı.
















