HABER49-Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık’ın talimatıyla, bayram alışverişi ve ziyaretleri için yola çıkan vatandaşlar, belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanacak.
Muş’un Korkut ilçesinde Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına önemli bir adım atıldı. Korkut Belediyesi, bayram alışverişlerini rahatça yapabilmeleri ve bayramlaşma ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sundu.
Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte ilçede hareketlilik artarken, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, vatandaşların ulaşım yükünü hafifletmek için harekete geçti. Başkan Arık’ın talimatıyla, belediyeye ait otobüsler, bayramdan önceki 2 gün ve bayram günü boyunca ilçe halkını Muş şehir merkezine ücretsiz taşıyacak.
"HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ"
Korkut Belediye Başkanı Arık, toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaparak, "Bayramlar, birliğimizin ve kardeşliğimizin pekiştiği en özel günlerdir. Hemşehrilerimizin bayram alışverişlerini huzur içinde yapabilmeleri, eş-dost ve akraba ziyaretlerini güvenle gerçekleştirebilmeleri için belediyemizin imkânlarını seferber ettik. Halkımızın bayram sevincine ortak olmak ve ulaşım ihtiyaçlarını kolaylaştırmak bizim asli görevimizdir. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Özellikle bayram alışverişi için Muş şehir merkezine gitmek isteyen vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayan uygulama, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Belediye, bayram süresince vatandaşların ulaşımdan kesintisiz ve rahat bir şekilde faydalanabilmesi için gerekli tüm planlamaların yapıldığını bildirdi.





