HABER49- Konya ile Aksaray’ı birbirine bağlayan karayolunda tır ile biçerdöverin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Kaza, Konya-Aksaray karayolu üzerinde Aksaray istikametine seyir halinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, A.D. idaresindeki 34 BVF 705 plakalı tır, aynı yönde ilerleyen H.S. (32) yönetimindeki biçerdöverle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

17 Ağustos Depremi’nin 26. Yılında Acı Yeniden Hatırlandı: 03.02’de Hayat Durdu
17 Ağustos Depremi’nin 26. Yılında Acı Yeniden Hatırlandı: 03.02’de Hayat Durdu
İçeriği Görüntüle

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede biçerdöver sürücüsü H.S.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan tır sürücüsü A.D. ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinde polis ve jandarma ekiplerince yapılan incelemenin ardından kazaya karışan araçlar yoldan kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Kaynak: İHA