HABER49- Kars’ta uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar çerçevesinde operasyon gerçekleştirildi.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü KOM ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde belirlenen bir adrese baskın yapıldı.

Adreste gerçekleştirilen aramalarda 52 içimlik peçeteye emdirilmiş bonzai, 1 ruhsatsız tabanca, 1 şarjör ve 3 fişek bulundu.

Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
İçeriği Görüntüle

27 YAŞINDAKİ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Operasyonda gözaltına alınan M.K. (27), emniyetteki işlemlerinin ardından 6136 sayılı Kanun’a muhalefet suçundan adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde uyuşturucu ve suç unsurlarıyla mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Kaynak: İHA