HABER49-Program, Cuma namazı sonrası Fethiye ve Işıklı Camii’nde gerçekleştirildi. Saldırıda yaşamını yitirenler için dualar edildi. Yoğun katılımın olduğu namazda duygusal anlar yaşandı.

Malatya Turizmde Hedef Büyüttü: Başkan Sami Er “Şehri Cazibe Merkezi Yapacağız”
Malatya Turizmde Hedef Büyüttü: Başkan Sami Er “Şehri Cazibe Merkezi Yapacağız”
İçeriği Görüntüle

Namazın ardından öğretmenler, sendika üyeleri ve vatandaşlar yürüyüş düzenledi. Cumhuriyet ve çevredeki caddelerde yapılan yürüyüşte, okullarda güvenlik önlemlerinin artırılması istendi. Yürüyüş Hükümet Konağı önünde sona erdi.

Türk Eğitim-Sen Kars Şube Başkanı Ozan Ağadedeoğlu, son dönemde yaşanan saldırıların endişe yarattığını belirterek, yetkililere güvenlik önlemlerinin artırılması çağrısında bulundu.

Yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı’na karanfiller bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kaynak: İHA