Malatya Kırsalında Kar Yağışı Ulaşımı Zorluyor
Malatya Kırsalında Kar Yağışı Ulaşımı Zorluyor
İçeriği Görüntüle

HABER49- Kars’ın Akyaka ilçesine bağlı Şahnalar köyünde yaşayan 5’inci sınıf öğrencisi Hamza Tan, sosyal medyanın gündemine oturdu. Şehit Şeref Demir İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan küçük öğrenci, Ayna grubunun sevilen eseri “Gurbette Yalnız Kaldım Be Ceylan” eşliğinde sergilediği Kafkas dansıyla adeta büyüledi.

Atatürk büstü ve Türk bayrağı önünde büyük bir coşkuyla oynayan Hamza Tan’ın performansı, arkadaşları tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada paylaşılınca binlerce beğeni ve yorum aldı.

Tan’ın enerjisi ve sahnedeki özgüveni, izleyenlerden tam not alırken, arkadaşlarının alkışlarla eşlik ettiği o anlar izlenme rekorları kırdı. Kısa sürede çok sayıda hesapta paylaşılan video, Kars’tan yükselen gurur dolu bir an olarak hafızalara kazındı.

Kaynak: İHA