HABER49-Muş’ta yaklaşık 8 yıldır Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve milli antrenörler Aydan Ferhatoğlu ile Yakup Ferhatoğlu önderliğinde önemli başarılara imza atan karate sporcularına anlamlı bir destek sağlandı.
Türkiye şampiyonları yetiştiren başarılı ekibe, düzenli ve disiplinli bir takım görünümü için tek tip eşofman yapılarak sporculara teslim edildi.

ŞEREF AYTEMİŞ EŞOFMAN SPONSORU OLDU
Antrenör Yakup Ferhatoğlu, desteğin büyük bir motivasyon yarattığını belirterek şunları söyledi:
“Sponsorluk çağrımıza kulak vererek sporcularımıza eşofman sponsoru olan, sporun ve sporcunun yanında duran iş insanı Şeref Aytemiş’e şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca yaptığımız paylaşımın daha fazla kişiye ulaşmasına, destek olup çok güzel bir video ile duygularımıza tercüman olan Hakan Alpay hocamıza da teşekkür ederiz.”

Ferhatoğlu, sağlanan desteklerin genç sporcular için büyük anlam taşıdığını vurgulayarak, hedeflerinin Muş’un karate branşında Türkiye çapında başarılarını artırarak sürdürmek olduğunu ifade etti.




