HABER49- Iğdır İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, Haydar Aliyev Fen Lisesi Kız ve Erkek Pansiyonunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ancak ziyaret sırasında çekilen bazı görüntüler sosyal medyada kısa sürede tartışma konusu oldu.

Paylaşılan fotoğraflarda, pansiyon mutfağındaki endüstriyel kazanların ağzı açık şekilde kaynadığı görülürken, İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün ve beraberindeki kişilerin maske, bone, önlük veya eldiven gibi koruyucu ekipman kullanmadan kazanların yanında durduğu ve sohbet ettiği dikkat çekti. Görüntülerde Gün’ün tencereleri karıştırdığı anlar da yer aldı. Bu durum sosyal medyada hijyen kurallarının ihlal edildiği yönünde eleştirilere yol açtı.

Elazığlı Kadınlar Altın Gününü Kitapla Değiştirdi
Elazığlı Kadınlar Altın Gününü Kitapla Değiştirdi
İçeriği Görüntüle

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ise ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, amaçlarının pansiyonun genel işleyişini yerinde görmek, öğrencilerin barınma koşulları, etüt ortamları ve sosyal alanlarını değerlendirmek olduğunu belirtti. Açıklamada, "Sn. Gün, öğrencilerin güvenli, temiz ve düzenli bir ortamda eğitim hayatlarını sürdürmelerinin önemine vurgu yaparak, sorumlu personelden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı" ifadelerine yer verildi.

Paylaşımda Milli Eğitim Bakanlığı, Iğdır Valiliği ve İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün’ün sosyal medya hesapları etiketlendi.

Kaynak: İHA