HABER49- Hasköy Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerine yönelik olarak düzenlenen “Ailenin Gücü” seminerinde, bağımlılıkla mücadelede ailenin üstlendiği kritik rol ve toplumsal farkındalık konuları ele alındı.
İçişleri Bakanlığının desteğiyle sürdürülen “Gençliğine İyi Bak 3 – Ailene Sahip Ol” projesi kapsamında, Muş Gençliği Uyuşturucu ile Mücadele Derneği tarafından düzenlenen programa Hasköy Kaymakamı İsmail Güney, ilçe protokolü, Dernek Başkanı Alparslan Bingöl ve kursiyerler katıldı.

Seminerde sunum yapan Doç. Dr. Zeynep Kantarcı Bingöl, bağımlılıkla mücadelede ailenin rolü, gençlerin koruyucu tedbirlerle zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması ve toplumsal farkındalığın artırılması konularında bilgi verdi.

Programda konuşan Hasköy Kaymakamı İsmail Güney, bağımlılıkla mücadelenin en temel unsurunun güçlü bir aile yapısı olduğunu vurgulayarak, "Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak ve ailelerimizin farkındalığını artırmak adına yürütülen bu tür projeleri son derece kıymetli buluyoruz. Mücadelede emeği geçen tüm kurum ve dernek mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

Program, Hasköy Kaymakamı İsmail Güney’in katkılarından dolayı Doç. Dr. Zeynep Kantarcı Bingöl’e hediye takdim etmesi ve dernek yönetimine teşekkür etmesiyle tamamlandı.








