HABER49-Kırsal Kışlaköy Mahallesi’nde meydana gelen olay, çevrede büyük üzüntüye yol açtı. İki çocuk annesi olan Serpil Ç.’nin, sabah saatlerinde tarlada biçilen ürünleri ayıklamak üzere patoz makinesiyle çalıştığı sırada kazanın yaşandığı öğrenildi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, makinenin ani hareketi sırasında dengesini kaybeden talihsiz kadın, başını döner miline kaptırdı. Ağır yaralanan Serpil Ç. için hemen 112 Acil Servis’e haber verildi. Sağlık ve jandarma ekipleri kısa sürede olay yerine intikal etti ancak sağlık görevlileri Serpil Ç.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri incelemesinin ardından cenaze otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Erzurum'da Kırsaldaki Çoban Köpeklerine Mikroçip Takılacak, Sahiplendirme Süreci Başlatılıyor
Erzurum'da Kırsaldaki Çoban Köpeklerine Mikroçip Takılacak, Sahiplendirme Süreci Başlatılıyor
İçeriği Görüntüle

NARMAN’DA HÜZÜN: SERPİL Ç. GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Hayatını kaybeden Serpil Ç.'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. İkindi namazını müteakip Narman ilçe merkezindeki Merkez Cami’de kılınan cenaze namazına, acılı ailenin yanı sıra Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı, köy halkı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gözyaşlarının sel olduğu törende Serpil Ç., Kışlaköy Mahalle Mezarlığı'nda dualarla toprağa verildi.

Törende konuşan mahalle sakinleri, Serpil Ç.'nin çalışkan ve sevilen biri olduğunu belirterek, yaşanan kazanın büyük bir kayıp olduğunu dile getirdi. Olay, tarım sezonunun yoğun yaşandığı dönemde iş güvenliği eksikliklerini de yeniden gündeme taşıdı. Özellikle patoz makineleriyle çalışırken alınması gereken güvenlik önlemleri bir kez daha tartışma konusu oldu.

Kaynak: AA