HABER49-Erzurum’un tarihi dokusu ve samimi atmosferi eşliğinde gerçekleşen buluşmada, eski anılar tazelendi, kahkahalar eşliğinde özlem giderildi. Katılımcılar, geçmişteki askerlik günlerini yad ederek, birbirlerinin hayatındaki değişimleri ve başarıları paylaşma fırsatı buldu. Bu tür buluşmaların, geçmişten gelen bağları güçlendirdiği ve sosyal ilişkilerin sürekliliğini sağladığı gözlemlendi.
DOSTLUKLARI KAHVALTI SOFRASINDA PEKİŞTİ
Tertipler, Erzurum’da Kuddüs Kaya’nın ofisinde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek sıcak bir ortamda sohbet etme imkânı buldu. Nabi Topal, Naci Şaksak ve Veli Tugay gibi isimler, yıllar sonra aynı masada oturmanın verdiği mutluluğu dile getirdi. Kahvaltı boyunca, askerlik anıları detaylı şekilde paylaşıldı, eski günlerde yaşanan komik ve unutulmaz olaylar yeniden hatırlandı. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin dostluk bağlarını güçlendirdiğini ve sosyal ilişkilerdeki kopuklukları azaltmada önemli bir rol oynadığını vurguladı. Ayrıca, buluşma sayesinde farklı şehirlerde yaşayan tertipler arasındaki iletişimin yeniden canlandığı belirtildi.
GEÇMİŞTEN GELECEĞE ANILARLA YOLCULUK
Askerlik döneminden kalan dostluk bağları, Erzurum buluşmasıyla yeniden pekişti. Tertipler, hem geçmişte yaşadıkları anıları tazeleme hem de günümüz yaşam deneyimlerini paylaşma fırsatı buldu. Etkinlik boyunca, uzun yıllar sonra bir araya gelmenin getirdiği duygusal anlar ve samimi sohbetler, katılımcılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. İş insanı olarak farklı alanlarda faaliyet gösteren tertipler, kendi hayat hikâyelerini paylaşarak, hem iş hem de sosyal ilişkiler açısından birbirlerine ilham verdi. Bu buluşmanın, gelecekte de düzenli aralıklarla tekrarlanması planlanıyor.