100 Dağcı, Kars’ın Doğa Cennetinde Buluştu: Susuz Şelalesi’nde Türk Bayraklı İniş!
100 Dağcı, Kars’ın Doğa Cennetinde Buluştu: Susuz Şelalesi’nde Türk Bayraklı İniş!
İçeriği Görüntüle

HABER49- Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, “Hep Birlikte Aileyiz” projesi kapsamında özel çocuklara unutulmaz bir bowling sürprizi yaptı.

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde yürütülen proje kapsamında düzenlenen etkinlikte, özel çocuklar doyasıya eğlendi. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Akın Levent, üniversitenin Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri ile polis abi ve ablalar katıldı.

Bowling salonunda renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte polisler, özel çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla birlikte eğlenceli anlar yaşadı. Çocukların mutluluğu yüzlerinden okunurken, polis ekipleri bu tür sosyal etkinliklerin toplumda farkındalık ve dayanışmayı güçlendirdiğine dikkat çekti.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Amacımız, özel çocuklarımızın sosyal hayata katılımlarını artırmak, onlara moral ve motivasyon kazandırmak” denildi.

Kaynak: İHA