HABER49- Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Siraç Koç, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında takımın sezon hedeflerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Koç, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Koç, “Çıktığımız bu yolda bir gün olsun beklemeden, ‘Şampiyon yapacağız’ dedik. Mazeretlerin arkasına saklanmayacağız dedik, bahane üretmeyeceğiz dedik. Bu şehrin takımını mazideki, eski zirvedeki günlerine taşıyacağız dedik” ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarından teknik heyetin oluşturulmasına kadar tüm adımları şampiyonluk hedefi doğrultusunda attıklarını ifade eden Koç, yönetim olarak üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Koç, “Yönetim olarak üzerimize düşen ne varsa yaptık ve yapmaya gayret ediyoruz. Hamdolsun, güzel bir takım oluşturduk ve geldiğimiz noktada yine aynı hedefe kilitlenmiş durumdayız. Bu şehrin bugün itibarıyla ve göreve geldiğimiz ilk günden itibaren söylediğimiz şekilde tek bir hedefi var, o da şampiyonluk” diye konuştu.

Yurtbaşı’nda 2,5 yılda altyapı ve ulaşım çalışmaları hız kazandı
Yurtbaşı’nda 2,5 yılda altyapı ve ulaşım çalışmaları hız kazandı
İçeriği Görüntüle

Şampiyonluk için şehir ve taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Koç, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Buradan yeniden ve yine yeniliyoruz; inşallah bu sene bu takımı şampiyon yapacağız. Takımları şehirlerin şampiyon yapacağına inanıyoruz. Şehrin şampiyonluğu için şehrin takımının etrafında kenetlenmesi gerektiğine inanıyoruz.”

Kaynak: İHA