HABER49- Elazığ’da 26 Aralık 2016’da kaybolan 89 yaşındaki Hasan Katırcı, aradan geçen 9 yıla rağmen bulunamadı. Aile, yıllardır süren belirsizliğin son bulmasını ve yetkililerden yardım beklediklerini dile getirdi.

Katırcı’nın kayboluşu sonrası jandarma ve AFAD ekipleri, iz takip köpekleriyle günlerce arama yaptı ancak herhangi bir ize rastlanmadı. Köy camisinin yakınlarında minibüsten inen ve eve dönmeyen yaşlı adam, adeta sırra kadem bastı.

Iğdır’da motor kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Iğdır’da motor kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

6 çocuk babası Hasan Katırcı’nın kayboluşu, ailesinde derin bir acı bıraktı. 68 yıllık hayat arkadaşı Güllü Katırcı, eşinin yolunu gözlerken 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem sırasında korkuyla yataktan düşerek yaralandı. Hastaneye kaldırılan Katırcı, bir hafta sonra hayatını kaybetti.

Hasan Katırcı’dan 9 yıldır haber alınamazken, aile umutla yaşlı adamın akıbetinin ortaya çıkarılmasını istiyor.

Kaynak: İHA