HABER49- Kars’ın Digor ilçesinde, dolandırıcılık suçundan aranan bir kişi jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik sürdürdüğü operasyonlar kapsamında, hakkında “Bilişim Sistemlerini Banka veya Kredi Kartı Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 5 yıl hapis cezası bulunan bir kişiyi gözaltına aldı.

Erzincan’da Otobüste Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kilo 276 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi
Erzincan’da Otobüste Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kilo 276 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi
İçeriği Görüntüle

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli, tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Kars Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığımız, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak ve aranan şahısları yakalamak amacıyla mesai gözetmeksizin çalışmalarına devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA