HABER49-Arcan, bugün hem iş yerinde hem de mahalle mahalle gezerek yüzlerce çocuğa ücretsiz tost ve meyve suyu ikram ediyor.

Yaklaşık 5 yıldır tost dükkanı işleten Arcan, belirli dönemlerde ihtiyaç sahibi mahallelere giderek çocuklara ikramda bulunuyor. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılanan Arcan’ın bu davranışı, vatandaşlardan da takdir topluyor.

Küçüklüğünde tost yiyememenin kendisinde derin bir iz bıraktığını söyleyen Arcan, “O günleri hiç unutmadım. Çocukken sadece bakardım, yiyemezdim. Şimdi hiçbir çocuk aynı şeyi yaşamasın diye elimden geleni yapıyorum. Onların mutluluğu benim en büyük motivasyonum” dedi.

Gelecekte köy köy dolaşarak daha fazla çocuğa ulaşmayı hedeflediğini belirten Arcan, “Bugün 200 tost ve 200 meyve suyu dağıttık. İnşallah bunu daha da büyüteceğiz” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte gönüllü olarak yer alan üniversite öğrencisi Aslı Demirel ise, “Hem birlikte tost yaptık hem de çocuklara dağıttık. Onların mutluluğu bize de geçti” diye konuştu.

Elazığ’da Zincirleme Kaza: 1’i Hamile 4 Yaralı
Elazığ’da Zincirleme Kaza: 1’i Hamile 4 Yaralı
İçeriği Görüntüle

İstersen bunun için daha kısa manşet, sosyal medya versiyonu veya daha duygusal bir başlık da hazırlayabilirim.

Kaynak: İHA