HABER49-CHP Muş İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Atatürk Parkı’nda iftar programı düzenlendi. Tüm partililerin davet edildiği programa CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler de katıldı.

5F9Dd5E1 C69D 4Ce0 Ae7D 5685F7D86B14

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda, partililer ve vatandaşlar hep birlikte iftar yaptı. Programın sonunda CHP Muş İl Başkanı Mehmet Şerif Sönmez, katılımlarından dolayı Milletvekili Nail Çiler’e teşekkür ederek plaket takdim etti.

Ba14263A 455C 47Fd 9168 D5B0F49Fc719

Muş’ta kar kalktı, besiciler hayvanlarını meralara çıkarmaya başladı Muş’ta kar kalktı, besiciler hayvanlarını meralara çıkarmaya başladı

“AMACIMIZ OLDUĞUMUZ YERE KATKI SAĞLAMAK”

Kocaeli CHP Milletvekili Nail Çiler, “Ben de sizden biriyim. Doğum yerim Muş Malazgirt. Ben bu bölgeden hiç kopmadım, kopmayacağım da. İnsanlar doğduğu yeri de doyduğu yeri de unutmaz. Bizim amacımız olduğumuz yere katkı sağlamak. Bugün de aranızdayım. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Her ne kadar bu sofrada siyaset yapmak istemesek de hayatımızın yarısı artık siyaset olmuş durumda. Ne emekli kardeşimiz memnun, ne öğretmen kardeşimiz memnun, ne kadın kardeşlerimiz memnun ne de gençler memnun. Gençlerin bir geleceği yok. Hepimiz ne kadar sıkıntılı olursak olalım biz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden genç nesiller yetiştirmek zorundayız. Bizim amacımız bir arada kardeşçe yaşamaktır. Tek gayemiz güç birliği yapmaktır” dedi.

Bae818A2 1895 4687 9991 66C2Ceda5C09

Plaket töreninin ardından partililer, Atatürk Parkı’ndan CHP İl Başkanlığı binasına kadar yürüyüş gerçekleştirdi.    

             

Muhabir: MUHAMMET BUĞRA HAS