AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık’ın girişimleri ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle yeni 13 tonluk su tankeri arazöz alındı.

Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek’e teşekkür etti.
Başkan Arık, aracın sulama çalışmaları ve temizlik hizmetlerinde yararlanılmasının yanı sıra üzerindeki itfaiye teşkilatı ile acil durumlarda yangınlara müdahale edebilme özelliği de taşıdığını ifade ederek, şunları kaydetti: "Temiz su tankeri olarak kullanılabilecek 13 tonluk hacme sahip deposu bulunuyor. Göreve başladığımız günden bu yana ilçemizde her alanda halkımıza hizmet sunmanın gayretini gösteriyoruz. Hizmetlerimiz durmadan devam edecek. İlçemize arazözümüz hayırlı olsun, bakanımızdan Allah razı olsun."
