Bölge

Bingöl’de uyuşturucu operasyonu: 279 kök kenevir ele geçirildi

Bingöl’de jandarma ekipleri yasa dışı kenevir ekimi ve uyuşturucu ticaretine yönelik operasyon düzenledi; 279 kök kenevir ve 9,38 gram kubar esrar ele geçirildi.

Abone Ol

HABER49- Bingöl’de jandarma ekipleri yasa dışı kenevir ekimi ve uyuşturucu ticaretine yönelik operasyon düzenledi; 279 kök kenevir ve 9,38 gram kubar esrar ele geçirildi.

Bingöl’de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 279 kök kenevir ve 9,38 gram kubar esrar ele geçirildi. Operasyon, yasa dışı ekim ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik gerçekleştirildi.

Bingöl Valiliği’nin açıklamasına göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Merkez ve Genç ilçelerinde 4 farklı noktada arama yaptı. Aramalarda toplam 279 kök kenevir ve 9,38 gram kubar esrar bulundu.

Olayla ilgili olarak 1 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Jandarma ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında denetimlerini sürdürüyor.