HABER49-Malatya'daki Ak Oğuz Kışlası'ndaki TOKİ konutlarının inşaatı hızla devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Ekim ayı sonunda tamamlanması beklenen projeye dair önemli açıklamalarda bulundu.

 Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya'nın Çamurlu Mahallesi'nde bulunan Ak Oğuz Kışlası’ndaki TOKİ konutlarını yerinde inceledi. Bu inceleme sırasında, 865 konut ve 15 dükkanlık projenin hızla ilerlediği ve Ekim ayı sonuna kadar tamamlanabileceği vurgulandı. Başkan Taşkın, çalışmaların mevcut hızla devam etmesi halinde projenin zamanında teslim edileceğini belirtti. Şantiye alanında yapılan incelemelerde, projeye ilişkin detaylar Şantiye Şefi Ünal Akın tarafından aktarıldı ve sürecin hızla ilerlediği ifade edildi.

Yeşilyurt Belediyesi'nden anlamlı etkinlik: Mehmet akif ersoy’un hayatı ve fikir dünyası konuşuldu Yeşilyurt Belediyesi'nden anlamlı etkinlik: Mehmet akif ersoy’un hayatı ve fikir dünyası konuşuldu

Başkan Taşkın, TOKİ konutlarının Battalgazi ilçesine olan katkılarından ve bölgenin yaşam kalitesini artıracak olan ulaşım avantajlarından da söz etti. Ak Oğuz Kışlası’ndaki bu büyük inşaat projesi, hem barınma ihtiyacını karşılayacak hem de bölge halkına konforlu yaşam alanları sunacak. Projenin bitim tarihi ve planları hakkında yapılan açıklamalar, yerel halk için heyecan verici gelişmeler yaratıyor.

Başkan Taşkın: "Hedefimiz Ekim Sonunda Tamamlama"

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, inceleme sırasında, inşaatın normalde yıl sonuna kadar tamamlanması planlanmışken, çalışmaların bu hızla devam etmesi durumunda projenin Ekim ayı sonunda bitirilebileceğini açıkladı. Başkan Taşkın, şantiye şefi Ünal Akın'dan aldığı bilgilere dayanarak, inşaatın hızla devam ettiğini ve sürecin Ekim sonunda tamamlanacağını umduklarını ifade etti. Bu açıklama, projeyle ilgili bekleyen vatandaşlar için sevindirici bir haber oldu.

Başkan Taşkın, Ak Oğuz Kışlası’ndaki konutların bulunduğu bölgenin, şehir merkezine olan yakınlığına da dikkat çekti. Sadece 6 kilometre uzaklıkta olan bu yeni yaşam alanı, vatandaşların ulaşım açısından büyük kolaylık sağlayacak. Bölgedeki toplu taşıma hatlarının yakınlığı, projeyi hem ulaşım hem de yaşam kalitesi açısından önemli bir avantaj haline getiriyor.

Bölgenin Avantajları ve Konforlu Yaşam Alanı

Başkan Taşkın, Ak Oğuz Kışlası’ndaki konutların yer aldığı bölgenin, sadece barınma ihtiyacını karşılamakla kalmayıp, sakinlerine yaşam kalitesini de artıracak özelliklere sahip olduğunu belirtti. Temiz havası, nezih yapısı ve şehir merkezine yakınlığı ile bu bölge, yeni sakinlerine konforlu bir yaşam sunmaya hazırlanıyor. Ayrıca, bölgedeki ulaşım kolaylıkları, hem ev sahipleri hem de potansiyel sakinler için önemli bir avantaj oluşturuyor.

Başkan Taşkın, bu projeye gösterilen ilgi ve devam eden çalışmalara dair olumlu açıklamalarda bulunarak, "Burada ikamet edecek ve kurada ev sahibi olacak hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Belediyemiz olarak da firmalarımıza her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz" dedi. Bu açıklama, projeye olan güveni pekiştirdi ve vatandaşların heyecanını artırdı.

TOKİ Konutlarında Hedef, Ekim Ayı Sonunda Tamamlama

Şantiye Şefi Ünal Akın, Ak Oğuz Kışlası’ndaki TOKİ konutlarının inşaat sürecinin planlandığı gibi sürdüğünü belirtti. Yıl sonuna kadar tamamlanması gereken projenin, sahadaki yoğun gayretle Ekim ayı sonuna çekilmesi için çaba sarf ettiklerini ifade etti. Akın, TOKİ Başkanlığı, belediye başkanları ve tüm ilgili kurumların el birliğiyle çalışarak Malatya'nın hızlı bir şekilde yeniden ayağa kalkmasını sağlamak için tüm güçlerini seferber ettiklerini söyledi. Ayrıca, yapılan ziyaretlerin ve verilen desteğin çalışanların motivasyonunu artırdığına da değindi.


 

Kaynak: İHA